2013-01-15

Registreer nu voor de eerste 3 workshops beforbusiness

Bij het begin van het nieuwe jaar wenst het beforbusiness® team aan iedereen heel veel succes met jullie projecten.

Noteer de data van de 3 eerste beforbusiness® workshops in jullie agenda.

  • Donderdag 24 januari 2013: informatiesessie en workshop 1: “intellectuele eigendom” (Gevers)
  • Donderdag 7 februari 2013: workshop 2: “Business Plan, Mission & Vision” (ABE)
  • Maandag 11 februari 2013: workshop 3: “Business Model” (ABE)
Al de workshops zijn in het Frans. Al de workshops hebben plaats vanaf 18u00 in het L’institut Meurice, Emile Gryzonlaan 1, gebouw 10, 1070 Brussel (auditorium Loncin) en deze duren ongeveer 3 à 4 uur en dit in een gemoedelijke sfeer waarin de uitwisselingen verrijkend zullen zijn.

En zoals u weet bent u door deel te nemen aan de beforbusiness® wedstrijd steeds een winnaar!

De leden van de geselecteerde teams, voor de eerste fase, zullen op 18 januari 2013 persoonlijk via mail ingelicht en uitgenodigd worden om gratis deel te nemen aan de verschillende workshops die voorafgegaan worden door een hapje. De leden die niet gekozen zijn worden niet vergeten, zij krijgen eveneens toegang tot de workshops en dit door het betalen van een kleine bijdrage van 10€.

Hoe kunt u van dit voordeel profiteren?

Het volstaat om u in te schrijven op info@beforbusiness.be, en dit ten laatste één week voor de datum van de workshop en dit met de vermelding van uw volledige gegevens alsook de datum en het nummer van de workshop waaraan u wilt deelnemen. Vervolgens krijgt u een bevestiging van uw reservatie per mail, deze zal u uitnodigen op uw bijdrage van 10€ te betalen (deze is gratis voor de gekozen deelnemers) op de rekening BE96-0682-2010-0505 met als mededeling uw naam, voornaam en het nummer van de workshop.

Opgelet, de beschikbare plaatsen zijn beperkt, inschrijven voor de workshops is dus verplicht!

Indien u nog bijkomende vragen hebt aarzel dan niet om contact op te nemen met Nathalie Haubrechts:nhaubrechts@indutec.irisnet.be - 02/534 33 79.

Het beforbusiness® team blijft uw partner die u helpt ondernemen, blijf ons volgen op www.beforbusiness.be, u ontdekt binnenkort nieuwe ideeën voor ondernemers!

Veel succes van het beforbusiness® team.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire